Gallery: Alibaba Headquarters Wrapped in a Spiderweb-Like Solar Shade

 
Internally, they put a strong emphasis on community and connectivity with their employees, and thus the headquarters was designed with these key principles in mind.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. citizen7 March 20, 2011 at 4:17 am

    “Alibaba’s 9,000 employees now call the 150,000 square meters home”?
    I really hope this doesn’t mean that the staff sleep under their desks.
    That poor work/life balance going on in China (e.g. Foxconn) would probably kill me if I had to do it.

    A shame they couldn’t carry the whole lattice frame and “green corridor” theme throughout the whole campus.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home