Gallery: HomeMade: Bureau de Change Joins Two London Houses With a Stun...

 
Instead they focused on creating a single family area within a slatted timber box in the center of the house.

Bureau de Change knocked down several interior walls to create a dynamic open space that unites the two homes. The studio says that they did not want to be constrained by the former plan – instead they focused on creating a single family area within a slatted timber box in the center of the house. The staircase springs from this central room to join the upstairs and downstairs spaces.

Sliding glass doors lead from the garden to the kitchen, where the studio installed island workspaces and skylights. The polished resin floor contrasts with the exposed brick walls, balancing contemporary finishes with reclaimed materials.

+ Bureau de Change

Via Dezeen

Images courtesy of Eliot Postma and Bureau de Change

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home