Gallery: IPV Delft’s Floating LED-Lit Hovenring Bridge Keeps Cyclists O...

One of the challenges of the design process was the spacial integration, explains the architects. The existing infrastructure and buildings set the boundaries for the grades of the slopes leading up to the roundabout. As space was limited, it was to the
 
One of the challenges of the design process was the spacial integration, explains the architects. The existing infrastructure and buildings set the boundaries for the grades of the slopes leading up to the roundabout. As space was limited, it was decided to lower the ground level of the intersection underneath by a metre and a half, allowing for a comfortable slope for pedestrians and cyclists.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home