Gallery: La Tonnelle Wine Tasting Room Tucks Into the Terraced Cliffs o...

 
With the room's interior lighting as a back drop, the screen becomes a prominent symbol of the building as it glows on the hillside in the evening.

The design scheme integrates the tasting rooms into the land, emulating the rocky cliff where grape vines enjoy the warm and moisture-laden air. The multi-level building has few exterior clues as to its use. The concrete walls use a new system which emulates the aged character of the landscape. Local stone is set in the concrete, and the surface is scratched before setting up to give the walls a rough, natural finish. This handmade exterior is a reflection of the copious stone work in the region.

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
What are you looking for? (Solar, HVAC, etc.)
Where are you located?