Gallery: Lovely Lighthouse Addition by BYTR Architects is Wrapped in Al...

 
Creating a lovely interior ambience

BYTR has transformed this home with a gentle, minimalist touch. The aluminum mesh contrasts nicely with the original, more traditional facade without being too offensive and – set on top of what was previously the top floor – the addition creates a rooftop terrace and herb garden with amazing views of the adjacent canal.

The new interior gaps are filled in with a vertical bookshelf that doubles as stairs, generating an inspiring, uplifting new space for the family to enjoy. And thanks to all the new light provided by the “eye” of the building, which obviates the need to use electrical lighting, no doubt the Lighthouse’s owners are enjoying a significantly-reduced energy bill!

+ BYTR Architects

Via Contemporist

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >