Gallery: MS Lounge Sports a Forest-Like Facade of Recycled Plastic Tube...

 
The MS Lounge is a pavilion in Navarra, Spain that gets its distinctive look from the airy facade of green "reeds" surrounding it. Designed by architects Vaillo + Irigaray, the funky structure serves as a pop-up event space that allows guests to feel like they are dining and dancing within a bamboo forest. The verdant tubes that encase the lounge are made of recycled plastic, and to add even more green appeal, one wall of the building is partially lined with real shrubbery.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home