Gallery: Multi-Hued Kuggen Building (the Cog) Features A Rotating Photo...

 
Since the top floor has no shade, a metal track and sun screen was installed on the facade, which tracks the sun, providing shade for the spaces behind. Photovoltaics are integrated into the screen to produce electricity for the building's use.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. AlexH March 10, 2015 at 10:06 am

    We wish it included a coffee shop. It was meant to, but this promise never materialised. As a result of this, the bottom floor is only used for gatherings and some presentations; 98% of the time it is a stone-floored desert, abandoned by all life except for a single receptionist.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home