Gallery: Nicolas Tye Architects Create A Modern and Eco-Friendly Studio...

 
The Long Barn Studio is the new office space for Nicolas Tye Architects in mid-Bedfordshire, on the outskirts of Maulden in the UK. The architecture firm built on the ruins of an old barn, using the footprint to design a new, modern and eco-friendly studio. Materials were chosen to harmonize with the surrounding environment and provide an immediate connection with the outdoors. Powered in part by an on-site wind turbine, the architecture studio is a striking space filled with natural daylighting as well as sustainable materials and technologies.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. nicolastyearchitects March 8, 2013 at 7:21 am

    Thank you for the wonderful article, we hope people enjoyed this feature. We will hopefully feature again with some of the exciting projects we have in store during 2013. please check out our website and online portfolio for more residential & commercial properties by Nicolas Tye Architects
    http://www.nicolastyearchitects.com

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home