Gallery: NL Architects Unveils Ascending Green-Roofed Staircase Office

architecture, green roof, living roof, green office, park space, open space, NL Architects, The Netherlands, carbon neutral
 

NL Architects recently unveiled a beautiful green-roofed office complex for the Welfare Department and Work Agency of the City of Groningen in the Netherlands. Featuring ample amounts of daylight, large open public spaces, and an ascending series of terraced green roofs, the new SoZaWe office is sure to welcome the citizens who come in for assistance while inspiring for the employees who work there.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. Hildo Krop December 5, 2009 at 10:49 am

    Nice building, but I’ve got a comment to make on a detail in this text. There is no ‘Kempkensberg railway station’! Okay, there’s a (temporay) railway station near Kempkensberg, but that station is named ‘Groningen Europapark’, which of course is the station that in the future would be in front of this building.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home