Gallery: Ortner + Ortner Pavilion in Germany is Wrapped in Thin-Film So...

© schnepp + renou/Odersun AG
 

A pavilion on the campus of the University of Applied Sciences Potsdam, Germany provides shelter behind a wall of solar panels. The visually striking design by Austrian architecture firm Ortner + Ortner demonstrates the design power of using photovoltaics as a core visual element. The one-meter by four-meter panels stand straight up 1 meter apart, giving the 35-meter-long space a much larger visual presence and making it a distinctive gathering place on campus.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home