Gallery: Beautiful Somerset Dairy Barn Renovation Lights up at Night

 
In between each slat, glass was layered in a similar fashion as the wood. The separation between the slats increases as you reach the ground to "reinforce a sense of weight and rustification."

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. Livearchitecture February 19, 2009 at 4:23 pm

    Stunning adaption that still preserves the essence of the old barn.
    The uneven detail of the horizontal timber slats is suberb.

    livearchitecture.wordpress.com

  2. Home Girl February 13, 2009 at 2:14 pm

    This is one gorgeous home. I recently subscribed to Inhabitat and love your site. Great mix of stories and very inspiring. Thank you.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home