Gallery: Beautiful Somerset Dairy Barn Renovation Lights up at Night

 
Estate timber was felled on site, then planked and dried in storage barns in the farmyard. The slats were separated by spacers as they dried, and this look actually inspired the final horizontality of the exterior.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



2 Comments

  1. Livearchitecture February 19, 2009 at 4:23 pm

    Stunning adaption that still preserves the essence of the old barn.
    The uneven detail of the horizontal timber slats is suberb.

    livearchitecture.wordpress.com

  2. Home Girl February 13, 2009 at 2:14 pm

    This is one gorgeous home. I recently subscribed to Inhabitat and love your site. Great mix of stories and very inspiring. Thank you.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home