Gallery: Renzo Piano Unveils Italian Museum of Science for Former Facto...

 
Some of the materials are sourced locally and bamboo is used for the exhibition floors. Space is provided for bike parking along with showers and changing rooms for employees, and car parking spaces are limited to encourage the use of public transportation.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. mayanksingh802@gmail.com January 20, 2011 at 1:19 am

    May be the previuos industrial estate was better merging with the nature& the surroundings as some of the existing structures stand testament to what I am commenting on.
    Its as if these days Architects / Artists create something by Default & then go on to Develop there concepts & theories * brag about Eco Friendly environment Friendly Fundas – Sacriligous is all I will say Can any one tell me what kind of an effect this will have on a common man with such a beautiful surrounding just shock & awe is what I believe is factual.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home