Gallery: Schemata Architects Designs Takeo Kikuchi’s New Eco-Friendly F...

 
The interior design included benches lined along the facade to remove the site from the idea of a traditional shop.

The building is housed in a traditionally enclosed space with typically artificial heating and cooling systems, but the architect reconfigured it, installing wood frame windows to allow the building to ‘breathe.’ The interior design includes benches lining the facade, removing the site from the idea of a traditional shop. Its lack of cash registers encourages laid-back browsing and purchasing, while the garden and cafe help to create a relaxed atmosphere.

+ Takeo Kikuchi

+ Schemata

Image courtesy of Nacása&Partners Inc

Via Spoon-Tamago

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >