Gallery: Stunning Tang Palace Restaurant is Wrapped in a Geometric Bamb...

 
A suspended stairway leads up to the second floor.

Located in Hangzhou, China, the restaurant offers a mixture of open seating and private rooms connected by an undulating bamboo screen that envelops the space. Each area takes on a slightly different characteristic, providing an organic quality to the interior.

The entrance first exposes the bamboo lattice as it rises from the floor and curls along the sweep of the wall. Inside, the great expanse of the net undulates between the walls, creating a ceiling that slopes gradually downward further into the room.

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


3 Comments

  1. Derek Rader June 9, 2011 at 9:18 am

    Ate here last time we were in Hangzhou. Great place!

  2. Tangs restraunt | Khash... May 29, 2011 at 8:33 am

    [...] Stunning Tang Palace Restaurant is Wrapped in a Geometric Bamboo … [...]

  3. doniza May 13, 2011 at 2:21 am

    wow..its very unique restaurant..bacause its native…

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home