Gallery: Taastrup Theater Renovation Boasts a Stunning Prismatic Facade

COBE was originally called upon to improve the energy efficiency of the Taastrup Theater, an aging concrete structure situated in a social housing neighborhood in Copenhagen.
 
COBE was originally called upon to improve the energy efficiency of the Taastrup Theater, an aging concrete structure situated in a social housing neighborhood in Copenhagen.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. Khea Lim August 27, 2012 at 7:58 am

    I know this posted around 2 years ago…but thank you 😀 this article has helped me a lot in learning more about sustainable design.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home