Gallery: The Oostvaarders: A Cliff-Like Nature Center Clad in Geometric...

 
If beavers had the tools to build in straight lines (opposable thumbs would help too), this wonderful geometric nature center is what they would construct. Called “The Oostvaarders,” the funky structure is situated in the Oostvaardersplassen nature preserve in Almere, The Netherlands. Drost + van Veen Architects dressed the building in prefabricated timber panels so that it sits serenely within its surroundings while still maintaining a bold, modern identity.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home