Gallery: Tranquil Swiss Alps Shelter Renovated into a Cozy Solar-Powere...

 
But the electricity is sourced from a single solar panel at the back of the property

Locally-acquired sanded concrete was used to give the near-dilapidated shelter a little more structure and stability without compromising the original design, and the building was left completely free of decoration save the incredible view. Most of the heat and cooking is sourced from firewood, while the electricity is delivered by a single solar panel at the back of the home. It’s impossible to not feel jealous of the family who gets to call this amazing place their second home!

+ Personeni Raffaele Schärer Architects

images courtesy of Tonatiuh Ambrosetti and Personeni Raffaele Schärer Architects.

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home