Gallery: TT Architects Transform a Former Coffee-Roasting House in Japa...

 
This light-flooded office is a stunning green renovation from Japanese studio TT Architects, who transformed the site from a coffee-roasting warehouse into a creative space. Dubbed Kawanishi Fam, the flexible and collaborative workspace has been divided into individual and shared areas for work and meetings, using a glazed screen and wood to form an unusual layout. The restoration was organized by entrepreneurs who wanted to create a dynamic work environment where they would be able to exchange ideas and create.

The former coffee-roasting building in Kurashiki, Okayama Prefecture, has been entirely remodeled within the original shell of the structure. With a variety of spaces such as individual desks and open meeting areas, the existing long space of Kawanishi Fam has been converted into a more adaptable and accessible layout.

The minimalist style of the space creates an inspiring atmosphere, where light can flood in from different directions. It is spacious and modern, incorporating an angled ceiling and a high side light to bring in more light. At the far end of the room a wooden wall has been built to house a utility area and bathroom, giving the appearance of a little hut, concealing the area.

+ TT Architects

Images courtesy of TT Architects

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home