Gallery: Innovative Front to Back Infill House Creates Two Separate Hom...

 
The rear unit rises in a three-storey box form, with an open kitchen and dining area. The second floor living room looks down upon the kitchen, which is the central focus of the family home. Large floor through windows flood the interiors with light, and face the lush backyard. The rear home is private and quiet, focusing on family meals, and gathering around a simple fireplace in the mezzanine.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. Jim Byelich October 25, 2011 at 4:00 pm

    Great article on artistic inovation, and practical too!

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home