Gallery: JDS Architects’ Beijing Green Visitor Center is a Sustainable ...

 
JDS Architects' Beijing Green Visitor Center is a modern architectural marvel that welcomes visitors to walk right on top of it. The sloped structure is slated to be built in front of a new sustainable industrial park in order to connect the parking area with the rest of the facilities. The building's envelope can be manipulated to minimize energy loss from the climate and the sun, and it will be able to generate its own energy via a rooftop photovoltaic system.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home