Gallery: Peaceful German Kindergarten Has a Green Roof with a Hole for ...

 
The school’s entrance is in the middle of the building, which leads to a large foyer and multipurpose room. Along the perimeter of the building, each classroom is lined with large windows, which fill the classrooms with light.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. greenharmony September 3, 2011 at 2:52 pm

    I like this design for its green features. I like how the design of this Kindergarten school places an equal emphasis on the building and the outdoor environment. One can see how there are ample views and large windows to bring the outdoors and adequate natural light inside the building. This will increase the children’s l earning capacity and reduce the need for indoor lighting.

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home