Gallery: RAU Architecture’s Serpentine Dutch De St@art (The T@il) Aims ...

 
RAU Architecture's De St@art (The T@il) is a mixed-use visitors' center for the primate center at the Apenheul Foundation. Located in the “wilds” of Apeldoorn, in the Netherlands, this ambitious and environmentally savvy design acts as a bridge from the center’s main facilities to the park. Immediately distinguishing itself by a serpentine shape that meanders along a new foot path to the primate enclaves, the structure is ribbed with huge, arching larch beams and clad in a floor-to-ceiling glass skin. Intelligence also goes with beauty in this design, as the building is exceptionally energy efficient and will soon be clad in solar electric panels to help meet the goal of net zero carbon.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



1 Comment

  1. Lucileni Ribeiro March 28, 2012 at 9:04 am

    Olá! Sou estudadnte de Arquitetura e Urbanismo (9 Periodo), estou desenvolvendo meu TFG que será um Centro de Educação Ambiental e gostaria de utilizar o De St @ arte (A T @ il)como correlato, mas não encontro as plantas. Como faço?

get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home