Andrew Michler

Re:Vision Architecture Merges Historic Quaker House With Net Zero Annex

by , 04/13/11

Rain water is captured in a 2,000 gallon tank for toilets and other non-potable uses. What cannot be reclaimed is retained on site with bioswells. The wood floors are also reclaimed from a deconstructed building. The FSC cedar siding is locally harvested and soften the new building’s look.

The 12.6 Kw solar array, while not huge, is more than enough energy for the new building and provides enough to supplement for the historic gathering house making the entire project net-zero energy.

+ Re:Vision Architecture

Related Posts

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below

Let's make sure you're a real person:


get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >