Gallery: Industrial Warehouse Transformed into a Colorful Learning Envi...

 
Even in the face of a small budget, the architects of Codesign managed to transform an industrial warehouse space into an inspiring and innovative school for Stockholm's Stadsmission. Constructed within a small time frame, the redesign uses classrooms built from recycled glass, as a way to reorganize the open space, yet still allow natural light to reach even the darkest corners. Colorful furniture, wall hangings and flooring turn the stark industrial space into a creative learning environment.

Read the rest of this entry »

LEAVE A COMMENT

or your inhabitat account below



get the free Inhabitat newsletter

Submit this form
popular today
all time
most commented
more popular stories >
more popular stories >
more popular stories >
Federated Media Publishing - Home